Referenties

Uw belangen en kwaliteit staan centraal bij Pont Neuf Advocatuur. Hieronder leest u wat cliënten en relaties te zeggen hebben.

 • Oplossingsgericht, effectief en efficiënt

  Deze cliënte schreef spontaan aan haar rechtsbijstandsverzekeraar: "Het stelt ons daarbij zeer gerust dat wij mw. Grunberg indien noodzakelijk opnieuw aan onze zijde mogen weten. We hebben haar inzet als oplossingsgericht, effectief en efficiënt ervaren."

  Margo B., Wassenaar

  17 januari 2023

 • Prima balans tussen empathisch vermogen en juridische zakelijkheid

  Inmiddels werk ik alweer enige jaren samen met Elisabeth Grunberg in letseldossiers. In gezamenlijkheid van onze samenwerking zijn deze letseldossiers tot een prima eind gekomen. Elisabeth stippelde het juiste juridische beleid uit, en wij leverden op haar instructie de verlangde bewijsstukken aan. In langlopende letselzaken met emotionele belangen voor de benadeelde is er altijd een verhouding nodig tussen empathisch vermogen en juridische zakelijkheid. Ik heb ervaren dat Elisabeth deze balans prima kan houden. Belangrijk is de verwachtingen van de benadeelde goed te managen, en met haar kennis van zaken lukte dat in onze dossiers goed. Ik heb haar duidelijke juridische instructies zeer gewaardeerd en haar procesvaardigheid geen moment betwijfeld.

  Paul Schillings, Senior Foreign Claim Specialist, Flyct Letselschade

  21 september 2021

 • Vakmanschap, doorzettingsvermogen en geduld

  "Mijn onuitsprekelijke dank aan Elisabeth voor haar vakmanschap, doorzettingsvermogen en geduld! Bewonderenswaardig hoe zij mij, gedurende bijna 3 jaar, heeft begeleid in een zeer lastig proces in F’rijk. Niet alleen met haar kennis en inzicht, maar ook met compassie naar mij. Ik ben heel, heel erg blij met het eindresultaat en waanzinnig opgelucht."

  Frédérique Stellwag, Den Haag

  4 juni 2020

 • Gedetailleerde kennis en goede bewaking van de voortgang

  "Gedurende 2018 heeft Elisabeth ons ondersteund en geadviseerd in een langdurig en complex traject inzake de aankoop van een substantiële grond positie in Frankrijk. Haar gedetailleerde kennis van de relevante juridisch zaken, het vermogen om hoofd- van bijzaken te onderscheiden en het sturen van de voortgang heeft in grote mate bijgedragen tot een succesvolle transactie waarbij de relevante risico’s goed werden beheerst."

  J. Munting, Head of Real Estate, Rinkelberg Capital Ltd.

  2019

 • Een solide en integer juriste met ruime internationale ervaring

  "Ik ken Elisabeth al meer dan 25 jaar en kan niet anders zeggen dan dat zij een solide en integer juriste is met ruime (internationale) ervaring in de advocatuur en het bedrijfsleven. Haar kennis en begrip van de Nederlandse taal en cultuur zijn bewonderenswaardig. Haar Franse oorsprong en de contacten die zij daar altijd heeft onderhouden maken haar de ideale persoon om u te begeleiden bij wat u ook in Frankrijk te op juridisch vlak doen heeft."

  Mark C. Olie LL.M., Voorzitter Stichting Obligatiehouder belangen/ oprichter Derivatives Law Academy

  2019

 • Good acquaintance with the Dutch business and legal environment and intercultural knowledge

  "I have known Elisabeth since 2015, as one of the three co-organizers and as founder of Talents Hayeguilles, a business club for French-speaking women in The Hague, in which we are still both on the board. I have also advised her in the set-up of her own law firm, Pont Neuf Advocatuur, in 2018. Having spent many working hours with her, I appreciated her negotiation skills and focus on getting things done without delay and with high professionalism. I recommend her for her good acquaintance with the Dutch business and legal environment, intercultural knowledge, her perseverance and straight-to-the-point approach to deliver value and practical outcomes."

  Natacha Villedieu-Silvestre, founder and director of Optirisk Solutions Amsterdam / The Hague, multilingual business consultancy for SME setup in The Netherlands.

  2019

 • Een doortastende, vasthoudende en zeer nauwgezette advocaat

  “Sedert 2016 werken wij samen met mr. Elisabeth Grunberg aan onze procedure in Frankrijk. Wij hebben haar leren kennen als een doortastende, vasthoudende en zeer nauwgezette advocaat. Daar wij nauw samengewerkt hebben met haar tijdens deze procedure hebben wij bewondering gekregen voor haar volharding en voor het zeer goed gedocumenteerde dossier. Zij weet op een kalme maar zeer doordringende manier de zaak te beargumenteren. Wij zijn zeer tevreden en kunnen dan ook niets anders dan haar aanbevelen indien er hulp nodig is bij een procedure."

  Ron en Annelies, Rotterdam

  2019