Zaken doen met Frankrijk krijgt aandacht

dinsdag 12 oktober 2021

In de woorden van Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland wordt “Frankrijk voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf een steeds belangrijker land om zaken mee te doen.” Dit zei hij eind september bij de officiële lancering van de Netherlands Business Council (NLBC) France in Parijs. Meer over hoe hij tot deze verklaring komt staat in de nieuwsbrief van MKB-Nederland https://www.mkb.nl/nieuws/franse-markt-steeds-belangrijker-voor-nederlands-mkb.

Hoe fijn is het dan om gespecialiseerde adviseurs om de hoek te hebben, die de Franse taal machtig zijn en zich voor het MKB inzetten? Pont Neuf Advocatuur is gevestigd in Den Haag en gespecialiseerd in het Franse civiel- en handelsrecht. Tevens kunnen wij u helpen aan specialisten op andere gebieden. Wilt u ook door Pont Neuf Advocatuur worden geadviseerd? Neem dan contact op via contact@pontneufadvocatuur.nl  of bel 070-24.00.860.

Pont Neuf Advocatuur is lid van zowel MKB-Nederland als NLBC France (www.pontneufadvocatuur.nl). Pont Neuf, uw brug naar Frankrijk!drapeaux-nl-fr.jpg

 

Terug naar actueel